Vilkår og betingelser

 

Produktinformation:
Der tages forbehold for skrivefejl.
 
Priser:
Alle priser på 3dKids.dk er inkl. 25% moms.
 
Betaling:
Hos 3dKids.dk benytter vi Ewire som betalingsløsning, det betyder betalingen foregår hurtigt, nemt og sikkert. Vi kan tage imod de gængse betalingskort der bruges i Danmark, så som: Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard og Maestro. Hos os betaler du ingen gebyrer uanset hvilket kort du benytter. Beløbet bliver hævet af Ewire og står derefter som "Reserveret" i deres sikre system indtil 3dKids sender din pakke afsted og først der får overført din betaling. Vi kan aldrig hæve et højere beløb end det du har godkendt ved købet. Ved returnering af penge til dig, gøres dette via bankoverførsel, da Ewire løsningen ikke understøtter pengeoverførsel den anden vej af sikkerhedsmæssige årsager.
 
Levering:
Vi afsender alle lagervare ordre samme dag ved bestilling senest kl. 12:00. Vi sender alle pakker via Post Danmark og prisen for forsendelse af din ordre uanset størrelse er kr. 49,-. Ved bekræftigelse af afsendelsen modtager du et Track-and-Trace nummer, som betyder du kan følge din pakke fra den forlader vores lager, til du står med pakken i hånden. Vi tager forbehold for forsinkelser, eller pakker der forsvinder i posten, men bestræber os på at overholde leveringstiden på 1-3 hverdage. Vi leverer til danske adresser både privat og erhverv, ønsker du levering til udlandet (herunder Grøndland og Færøerne) skal du kontakte os først. 
 
Fortrydelsesret:
Hos 3dKids.dk har du selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra den dag du modtager din pakke. Når der handles på nettet er det altid svært at vurdere det produkt man køber kun ud fra billeder og beskrivelser, derfor er der ikke noget problem i hvis du vil fortryde dit køb. Det er vigtigt at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Det betyder du gerne må pakke det hele op, men ikke tage varen i egentlig brug. Er der ikke tale om en reklamation står du selv for fragtomkostninger til os. Inden du sender varen retur, udfyld da vores retur formular, eller kontakt os pr. mail.
 
Produktansvar:
Ved modtagelse og/eller ibrugtagning af dit varekøb skal du stoppe med brugen af produktet, hvis du vurderer der er en mangel eller defekt ved denne og straks kontakte 3dKids. Er produktet berettiget til at blive omleveret sker dette uden udgift for dig.
 
3dKids fralægger sig et hvert ansvar for skade og tab der skyldes:
 
a) Forkert brug af produktet i forhold til vedlagte brugsanvisning/guide.
 
b) Du har tiltænkt at bruge produktet på anden vis end beregnet, uden at kontakte 3dKids.
 
c) Hvis du er bekendt med en mangel eller defekt og alligvel ibrugtager produktet, uden at kontakte 3dKids.
 
d) Du ikke har taget de nødvendige forholdsregler angående spild af produktet på tøj/omgivelser der ikke tåler dette.
 
e) Uhensigtmæssig opbevaring af produktet - dvs. direkte sollys, høj varme eller frysetemperaturer.
 
f) Forkert opbevaring af produktet - herunder hvis produktet ikke opbevares utilgængeligt for børn.
 
Produkterne på 3dkids.dk er ikke til videresalg.
 
Reklamation:
Hos 3dKids.dk yder vi 2 års reklamationsret på alle varer i henhold til lovgivningen. Det betyder at du i 2 år kan henvende dig til os, hvis der opstår problemer med dit købte produkt. Reklamationen gælder fabrikationsfejl eller skade under transport fra os, er der tale om dårlig vedligeholdelse, forkert brug, eller lignende er det ikke dækket af reklamationen. Det er vigtigt du kontakter os inden du sender varen retur, da problemet i mange tilfælde kan løses uden du sender varen tilbage.
Hvis det er nødvendigt at sende varen retur til os ved reklamation, betaler vi fragten, men kun efter aftale. Alle pakker der sendes pr. efterkrav, uden aftale afvises og sendes retur.
 
 
"Vilkår og betingelser" kan ændres eller opdateres uden varsel.